Je wil zo graag meer uit het leven halen!

Van ‘is dit het nu?‘ naar het gevoel dat je leeft!

3 maanden coachingstraject

In drie maanden dichter bij jezelf komen, de juiste keuzes maken die voor jou goed voelen en gaan doen wat jou gelukkig maakt. 

Herken je dit?

Je hebt het op zich goed voor elkaar: een afgeronde studie, een goede baan en mooie reizen achter de rug. Een perfect plaatje, toch? Nou, zo voelt het dus niet! Je voelt je niet happy in je werk en je voelt onrust en twijfels. Is dit het nu? Moet ik het roer omgooien?

Of

Op een avond laat je je laatste reisfoto’s zien aan een vriend. Wat zie je er relaxed en ontspannen uit daar. Je lijkt wel een ander persoon! Je schrikt van het grote contrast met nu. Je weet dat het leven uit meer dan reizen bestaat, maar kon je je maar vaker zo gelukkig voelen.

Of

Zou wel zonde zijn van je studie hoor! Tijdens een kopje koffie reageert een vriendin op je twijfels. Je voelt je onbegrepen en begint over een ander onderwerp. ’s Nachts in bed denk je er nog eens over na. Pff… wat moet je nu? Je bent bang de verkeerde keuzes te maken.

Of

Vanochtend hoorde je een verhaal van een collega die in Nieuw-Zeeland gaat werken. Wauw, dat is tof! Je voelt bewondering en tegelijkertijd maakt het je verdrietig. Je eigen leven voelt standaard en saai. Je wil zo graag meer uit het leven halen dan dit.

Of

Als je voluit mocht dromen wist je het wel. Je liet de boel en de boel en je boekte een open ticket naar een tropische plek. Misschien wel een eigen b&b ofzo? Maar ja, je moet ook reëel zijn. Zou je je geluk ook hier kunnen vinden? Pffff… komt dit ooit goed?

Hoe zou het voor je zijn

o   Als de gedachte ‘is dit het nu?’ verleden tijd is en jij je diep van binnen rustig en blij voelt over je eigen leven.

o  Als jij je ‘thuis’ net zo fijn kan voelen als op reis. Waar ‘thuis’ dan ook is voor jou.

o Als jij je leven zo inricht op een manier die helemaal bij je past. Het maakt je niet meer uit wat de wereld om je heen hiervan vindt. Jij hebt het gevoel dat je LEEFT!

o  Als jouw dilemma’s hebben plaats gemaakt voor rust. Omdat je keuzes hebt gemaakt die voor jou goed voelen. 

o  Als jij kan genieten van het hier en nu en tegelijkertijd voluit voor je eigen dromen gaat.

Dit is ook mogelijk voor jou

Ik kan jou hiermee helpen in mijn 3-maanden traject Van ‘Is dit het nu?’ naar het gevoel dat je LEEFT!

Wat houdt het in?

Investering

Totaal €1197,-

Je kan ook in termijnen betalen.

Na dit traject

Heb jij het heft weer in handen! Je twijfels hebben plaats gemaakt voor actie. Stap voor stap ben jij je leven aan het inrichten op een manier die helemaal bij je past. Werk in het buitenland? Die sabbatical of grote reis? Of een carrièreswitch in Nederland? Je doet wat jou gelukkig maakt en wat voor jou goed voelt.

Kan jij het fijne reisgevoel steeds vaker ook in je dagelijkse leven ervaren. Het voelt niet meer als een groot contrast. Wat zal het volgende avontuur worden? Misschien weet je het al. Of misschien ben je ‘gewoon’ heel blij met je leven hier.

Vertel jij op het volgende feestje over die nieuwe toffe vacature of over je nieuwe (reis)plannen. Wat andere mensen ervan vinden is niet meer zo belangrijk. Jij bent blij met je eigen leven.

Bel je enthousiast je collega op die naar Nieuw-Zeeland ging. Misschien ga je hem wel achterna? Met tranen in je ogen van blijdschap bedank je hem voor de inspiratie. Wat een heerlijk gevoel dat je niet meer vastzit in je dilemma’s, maar volop in beweging bent.

Kun je genieten van het hier en nu en sta je helemaal achter je eigen plannen. Misschien ben je hartstikke blij met wat ‘kleine’ aanpassingen en wil je het roer helemaal niet omgooien. Of wie weet ga je juist helemaal voor die tropische B&B of voor die andere opleiding. Hoe dan ook…

Je gaat doen wat jou gelukkig maakt en je hebt het gevoel dat je LEEFT!

Nog even voorstellen

Hey, ik ben Rianne Huurnink. 

Tijdens mijn dertiger jaren dacht ik zelf regelmatig ‘Is dit het nu?’ Ik had de huisartsenbaan waar ik jaren voor gestudeerd had, maakte mooie reizen en had een druk sociaal leven. Maar toch was ik niet ECHT gelukkig. 

Door verschillende coaches raakte ik in een trein van persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik steeds dichter tot mezelf kwam en echt voluit voor mijn eigen dromen durfde te gaan. In 2019 boekte ik een open ticket naar Zuid-Amerika en “a dream came true”. Tijdens deze reis besloot ik het roer om te gooien als huisarts. Zeker geen makkelijke beslissing. Maar wel een beslissing vanuit mijn hart. 

Stap voor stap begon ik mijn eigen coachingspraktijk. Eerst nog in combinatie met het artsenvak, maar tegenwoordig voor de volle 100%. Andere mensen helpen het leven te leiden wat ECHT bij hen past vind ik heerlijk om te doen. Het gevoel dat je LEEFT. Dát gun ik iedereen!

Veelgestelde vragen over dit traject

Ja, dat kan zeker. De locatie real-life is bij mij thuis in Utrecht of buiten in de natuur (regio Utrecht).

Ja hoor, dan verlengen we het traject gewoon een aantal weken, afhankelijk van hoe lang je weg bent. Qua inplannen van de tijden ben ik zelf erg flexibel. Het is voor jou wel fijn als er minimaal twee weken tussen twee sessies zit, zodat je alles even kunt laten bezinken. 

Meestal kun je binnen twee weken beginnen. Af en toe heb ik een wachtlijst, maar dat laat ik je dan zeker weten.

Als je onder behandeling bent van een psychiater of GGZ-instelling.

Twijfel je of ik jou kan helpen? Stuur mij een berichtje. Of stuur mij een DM op Instagram.

We plannen de sessies samen in op maandag t’m vrijdag (overdag).

Alle vragen zijn welkom. Stuur me een berichtje via mijn contactformulier of stuur me een een DM via Instagram.

Let's get in touch!