Je weet dat er iets mag veranderen...

Op weg naar meer balans en leven vanuit je hart

3 maanden coachingstraject

In drie maanden dichter bij jezelf komen, de juiste keuzes maken die voor jou goed voelen en doen wat jou gelukkig maakt. 

Om je zowel op je werk als thuis in balans te voelen en helemaal tot je recht te komen. 

Herken je dit?

Je hebt het op zich goed voor elkaar en vanuit de buitenkant een perfect plaatje. Maar zo voelt het dus niet! Je voelt je onrustig en zit niet lekker in je vel. Is dit het nu? Hoe nu verder?!

Of

Je werkt keihard voor alles en iedereen. Maar hoe gaat het met jezelf? Je voelt je in een trein zitten die maar door en door dendert en je staat continu ‘aan’. ’s Nachts in bed barst je in huilen uit. Er moet iets veranderen. Pff… wat nu? Je bent bang de verkeerde keuzes te maken.

Of

Je voelt je steeds vaker gestresst, labiel  en je krijgt een kort lontje. Soms herken je jezelf niet meer. Misschien slaap je ook steeds slechter en krijg je opeens allerlei lichamelijke klachten: hartkloppingen, rugpijn, maagklachten of misschien wel paniek-aanvallen. Is iets aan de hand? Heeft het met stress te maken? Je maakt je zorgen en je twijfelt of je hulp moet inschakelen. Maar wie? De huisarts? Een coach? Iemand anders?

Of

Zowel thuis als op het werk ben je alle ballen in de lucht aan het houden. Ook zit je vaak vast in je eigen hoofd: Er moet iets veranderen, maar wat? Wat is de juiste keuze? Hoe kan ik meer leven in het hier en nu? Hoe kom ik dichterbij mijn gevoel?  Hoe zorg ik ervoor dat ik later geen spijt krijg, als ik terug kijk op mijn leven?  Pffff… komt dit ooit goed?

Of

Op een avond laat je je laatste vakantiefoto’s zien aan een vriend. Wat zie je er relaxed en ontspannen uit daar. Je lijkt wel een ander persoon! Je schrikt van het grote contrast met nu. Je weet dat het leven uit meer dan vakantie bestaat, maar hoe het nu gaat is het niet oke...

Hoe zou het voor je zijn

o   Als de gedachte ‘is dit het nu?’ verleden tijd is en jij je diep van binnen rustig en blij voelt over je eigen leven. Je onrustige gevoel is verdwenen en je hebt steeds meer het gevoel dat je leeft! 

o  Als in plaats van vast zitten in je hoofd je volop in beweging bent. Je maakt stappen die voor jou goed voelen, zowel op je werk als daar buiten. Zie je jezelf al met een grote glimlach de week beginnen?  

o  Als jouw twijfels of dilemma’s hebben plaats gemaakt voor rust. Je kan meer genieten van het moment en vol vertrouwen je eigen keuzes maken. 

o  Als je dichtbij jezelf kan blijven en je helemaal tot je recht komt. Het maakt je niet (meer)uit wat de wereld om je heen hiervan vindt, want jij voelt je op jouw plek en in balans

Kortom, als je dag in dag uit helemaal jezelf kan zijn. 

Dit is ook mogelijk voor jou

Ik kan jou hiermee helpen in mijn 3-maanden traject.

Wat houdt het in?

Investering

Totaal €897,- 

Dit bedrag geldt voor particulieren. Vaak vergoeden werkgevers dit traject! Na de gratis intake volgt dan een offerte op maat.  

Na dit traject

Heb jij het heft weer in handen! Het gevoel van ‘aan’ staan heeft plaats gemaakt voor rust en bewuste acties. Stap voor stap ben jij je leven aan het inrichten op een manier die bij je past. Een goed gesprek met je werkgever? Een andere rol? Die grote reis? Je doet wat jou gelukkig maakt en wat voor jou goed voelt.

Komt de door denderende trein op het juiste moment tot stilstand. Een moment van bewustwording en reflectie, zodat je bij kan sturen. In plaats van passagier te zijn achterin je eigen trein ben je weer de bestuurder: vol energie, vertrouwen en plezier bepaal jij jouw route. 

Je lichamelijke klachten baren je geen zorgen meer. Je beseft je dat het belangrijke signalen waren van je lijf. Een teken dat je een andere koers mocht gaan varen. Je hebt diverse tools in handen om goed naar je lichaam te luisteren en dichterbij je gevoel te komen.

Ervaar je steeds meer tevredenheid in jezelf. Jij bent blij met je eigen leven en je leeft je leven naar jouw belangrijkste kernwaarden. Vanuit ontspanning ben je volop in beweging. 

Het fijne ontspannen vakantiegevoel is niet direct weer verdwenen. Je kan genieten van het hier en nu en zowel thuis als op je werk kom je meer tot je recht. Je kent jezelf beter dan ooit en het leven lijkt meer als vanzelf te gaan. Misschien ben je blij met wat ‘kleine’ aanpassingen of misschien gooi je het roer helemaal om. Hoe dan ook…

Je doet wat jou gelukkig maakt en je bent terug in je eigen kracht.

Nog even voorstellen

Mijn naam is Rianne Huurnink, arts en coach en natuurlijk nog zoveel meer dan dat. 

Tijdens mijn dertiger jaren dacht ik zelf regelmatig ‘Is dit het nu?’ Ik had de huisartsenbaan waar ik jaren voor gestudeerd had, maakte mooie reizen en had een druk sociaal leven. Maar toch was ik niet echt gelukkig. 

Gelukkig is er van alles veranderd. Coaching en persoonlijke ontwikkeling zijn hierin voor mij de sleutel geweest. Wat gelijk is gebleven is dat ik als arts en coach graag mensen verder help, met wat voor vraagstuk dan ook. In de kern help ik vooral mensen terug naar zichzelf. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je alle antwoorden al in je hebt, maar dat je er soms zelf niet bij kan. 

Ik ben echt een generalist en maak veel gebruik van lichaamsgerichte oefeningen en tools. Praktisch, diepgaand en oplossingsgericht tegelijkertijd. Hierbij geloof ik niet in 1 vaste aanpak. Coaching is maatwerk, of het nu gaat om stress- en burnoutklachten of om jezelf beter te leren kennen. 

Veelgestelde vragen over dit traject

Ja hoor, dan verlengen we het traject gewoon een aantal weken, afhankelijk van hoe lang je weg bent. Qua inplannen van de tijden ben ik zelf erg flexibel. Het is voor jou wel fijn als er minimaal twee weken tussen twee sessies zit, zodat je alles even kunt laten bezinken. 

Meestal kun je binnen twee weken beginnen. Af en toe heb ik een wachtlijst, maar dat laat ik je dan weten.

Als je momenteel ook onder behandeling bent van een psychiater of GGZ-instelling. Ter overbrugging zou wel kunnen. 

Twijfel je of ik jou kan helpen? Stuur mij een berichtje. Of stuur mij een DM op Instagram.

We plannen de sessies samen in op maandag t’m vrijdag (overdag).

Alle vragen zijn welkom. Stuur me een berichtje via mijn contactformulier of stuur me een een DM via Instagram.

Let's get in touch!