Je wil zo graag meer uit het leven halen!

Van ‘is dit het nu?‘ naar het gevoel dat je leeft!

3 maanden coachingstraject

In drie maanden dichter bij jezelf komen, de juiste keuzes maken die voor jou goed voelen en doen wat jou gelukkig maakt. 

Herken je dit?

Je hebt het op zich goed voor elkaar: een afgeronde studie, een goede baan en genoeg geld voor leuke dingen. Een perfect plaatje, toch? Nou, zo voelt het dus niet! Een knagend gevoel over je baan en je leven wordt langzaam erger. Het voelt als een automatische piloot. Is dit het nu? Hoe nu verder?!

Of

Je werkt keihard voor alles en iedereen. Maar hoe gaat het met jezelf? Je voelt je in een trein zitten die maar door en door dendert en je staat continu ‘aan’. ’s Nachts in bed barst je in huilen uit. Ergens voel je wel dat er iets moet veranderen. Pff… wat moet je nu? Je bent bang de verkeerde keuzes te maken.

Of

Op een avond laat je je laatste vakantiefoto’s zien aan een vriend. Wat zie je er relaxed en ontspannen uit daar. Je lijkt wel een ander persoon! Je schrikt van het grote contrast met nu. Je weet dat het leven uit meer dan vakantie bestaat, maar kon je je maar vaker zo gelukkig voelen.

Of

Vanochtend hoorde je een verhaal van een collega die in Nieuw-Zeeland gaat werken. Wauw, dat is tof! Je voelt bewondering en tegelijkertijd maakt het je verdrietig. Je eigen leven voelt zo standaard. Je wil zo graag meer uit het leven halen dan dit.

Of

Soms droom je erover om de boel de boel te laten. Een wereldreis of je eigen bedrijf misschien. Maar ja, je moet wel reëel blijven. Vaak zit je vast in je eigen hoofd, waar allerlei gedachten passeren: Hoe kom ik uit deze automatische piloot? Wat is de juiste keuze? Hoe kom ik dichterbij mijn gevoel? Wat is een goede eerste stap? Hoe zorg ik ervoor dat ik later geen spijt krijg, als ik terug kijk op mijn leven?  Pffff… komt dit ooit goed?

Hoe zou het voor je zijn

o   Als de gedachte ‘is dit het nu?’ verleden tijd is en jij je diep van binnen rustig en blij voelt over je eigen leven. Je knagende gevoel is verdwenen en je hebt steeds meer het gevoel dat je LEEFT! 

o  Als in plaats van vast zitten in je hoofd je volop in beweging bent. Je maakt stappen die voor jou goed voelen, zowel op je werk als daar buiten. Zie je jezelf al met een grote glimlach de week beginnen?  

o  Als jouw twijfels of dilemma’s hebben plaats gemaakt voor rust. Je kan meer genieten van het moment en keuzes maken gaat je steeds makkelijker af.  

o  Als je dichtbij jezelf kan blijven en je helemaal tot je recht komt. Het maakt je niet (meer)uit wat de wereld om je heen hiervan vindt, want jij voelt je op JOUW plek en in balans

 

Kortom, als je dag in dag uit helemaal jezelf kan zijn. 

Dit is ook mogelijk voor jou

Ik kan jou hiermee helpen in mijn 3-maanden traject Van ‘Is dit het nu?’ naar het gevoel dat je LEEFT!

Wat houdt het in?

Investering

Totaal €797,- excl. btw

Vaak vergoeden werkgevers dit traject! Neem contact op voor de mogelijkheden. In termijnen betalen is uiteraard ook mogelijk.

Na dit traject

Heb jij het heft weer in handen! Je twijfels hebben plaats gemaakt voor actie. Stap voor stap ben jij je leven aan het inrichten op een manier die helemaal bij je past. Een andere rol op je werk? Die grote reis? Of het roer helemaal omgooien? Je doet wat jou gelukkig maakt en wat voor jou goed voelt.

Komt de door denderende trein soms even tot stilstand. Een moment van bewustwording en reflectie, zodat je bij kan sturen. In plaats van passagier te zijn achterin je eigen trein ben je weer de bestuurder: vol energie, vertrouwen en plezier bepaal jij jouw route. 

Kan jij het fijne vakantiegevoel steeds vaker ook in je dagelijkse leven ervaren. Het voelt niet meer als een groot contrast. Wat wordt de volgende bestemming? Misschien weet je het al. Of misschien geniet je ‘gewoon’ van de dag van vandaag. 

Vertel jij op het volgende feestje over een mooi avontuur of dat nieuwe toffe project op je werk. Je vrienden hangen aan je lippen, maar hun mening is niet meer zo belangrijk. Jij bent blij met je eigen leven. Wat een heerlijk gevoel dat je niet meer vastzit in je dilemma’s, maar volop in beweging bent.

Kun je genieten van het hier en nu en sta je helemaal achter je eigen plannen. Misschien ben je hartstikke blij met wat ‘kleine’ aanpassingen of misschien gooi je het roer helemaal om. Hoe dan ook…

Je doet wat jou gelukkig maakt en je hebt het gevoel dat je LEEFT!

Nog even voorstellen

Hey, ik ben Rianne Huurnink. 

Tijdens mijn dertiger jaren dacht ik zelf regelmatig ‘Is dit het nu?’ Ik had de huisartsenbaan waar ik jaren voor gestudeerd had, maakte mooie reizen en had een druk sociaal leven. Maar toch was ik niet ECHT gelukkig. 

Door verschillende coaches raakte ik in een trein van persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik steeds dichter tot mezelf kwam en echt voluit voor mijn eigen dromen durfde te gaan. In 2019 boekte ik een open ticket naar Zuid-Amerika en “a dream came true”. Tijdens deze reis besloot ik het roer om te gooien als huisarts. Zeker geen makkelijke beslissing. Maar wel een beslissing vanuit mijn hart. 

Stap voor stap begon ik mijn eigen coachingspraktijk. Eerst nog in combinatie met het artsenvak, maar tegenwoordig voor de volle 100%. Andere mensen helpen 100% zichzelf te zijn en uit de ratrace en en automatische piloot te komen, vind ik heerlijk om te doen. Het gevoel dat je LEEFT. Dát gun ik iedereen!

Veelgestelde vragen over dit traject

Ja, dat kan zeker. De locatie real-life is bij mij thuis in Utrecht of buiten in de natuur (regio Utrecht).

Ja hoor, dan verlengen we het traject gewoon een aantal weken, afhankelijk van hoe lang je weg bent. Qua inplannen van de tijden ben ik zelf erg flexibel. Het is voor jou wel fijn als er minimaal twee weken tussen twee sessies zit, zodat je alles even kunt laten bezinken. 

Meestal kun je binnen twee weken beginnen. Af en toe heb ik een wachtlijst, maar dat laat ik je dan zeker weten.

Als je onder behandeling bent van een psychiater of GGZ-instelling.

Twijfel je of ik jou kan helpen? Stuur mij een berichtje. Of stuur mij een DM op Instagram.

We plannen de sessies samen in op maandag t’m vrijdag (overdag).

Alle vragen zijn welkom. Stuur me een berichtje via mijn contactformulier of stuur me een een DM via Instagram.

Let's get in touch!