Online Spreekuur

Een online gids sessie met voormalig huisarts en gecertificeerd coach (lichaamsgericht/NLP) voor elke lichamelijke en/of mentale klacht

Je hebt mentale en/of lichamelijke klachten en je twijfelt wat je ermee moet. Naar de huisarts? Psycholoog? Fysiotherapeut? Coach? (En welke dan?) Of is er iets heel anders nodig?

Het liefst zou je gewoon even willen sparren met iemand die kennis heeft van het menselijk lichaam en zeer ervaren is in de medische- en coachingswereld. Gewoon lekker laagdrempelig. Zodat je daarna met nieuwe inzichten, een oplossing of duidelijkheid over je volgende stap weer verder kan.

In deze online gids-sessie kun je gebruik maken van mijn ervaring als huisarts EN NLP coach. In plaats van de 10 standaard minuten die je krijgt bij de huisarts, nemen we bij dit gesprek echt de tijd.

Met alle tijd en aandacht

Even wat voorbeelden

Jochem (42 jaar)
Twee maanden geleden heeft hij een hersenschudding op gelopen bij een val van de fiets. Gelukkig geen schade in de hersenen, maar het herstel valt wel tegen. Hij baalt dat hij niet kan sporten en op het werk schiet het ook niet op. Wat te doen?

Frouke (22 jaar)
Ze heeft in haar kindertijd iets heel ergs meegemaakt, waar ze regelmatig nog over droomt. Laatst heeft ze het besproken met een vriendin en die zei dat ze hulp moest zoeken. Moet ze naar een coach? Psycholoog?

Marco (33 jaar)
Een paar maanden geleden is hij geopereerd aan een hernia. Zijn grote hobby is racefietsen. Hoe kan hij hier op een ontspannen manier weer van genieten?

Herken jij dit?

Je bent niet op zoek naar een medische diagnose of medicijnen. Maar oh wat zou het fijn zijn om je vraag eens te bespreken. Je wil gewoon gezien, gehoord en begrepen worden.

Of

Je hebt behoefte aan de visie van een (medisch/coach) professional. Zodat er een oplossing komt of in ieder geval duidelijk wordt wat jouw volgende stap mag zijn. Een stap die voor jou helemaal goed voelt.

‘Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’

Hoe fijn zou het zijn...

Als dit gewoon mogelijk is?!

Tijd en aandacht voor hetgeen wat voor jou belangrijk is. ‘Gewoon’ even sparren, een luisterend oor of een goede spiegel.

Spreekt dit je aan? Maak dan direct een afspraak voor deze week.

Even praktisch

Eerst even kennis maken? Stuur mij dan een persoonlijk berichtje via contact.

Rianne-Huurnink-Coach

Wat is anders dan bij een ‘gewone’ huisartsafspraak?

Er is alle tijd en aandacht

De aanpak is integraal. Dat wil zeggen dat ik er 100% vanuit ga dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn

I.p.v. medische adviezen worden jouw eigen vervolgstappen duidelijk

I.p.v. medische diagnoses stellen ben ik een soort reisgids. Hierbij zijn er 3 opties: 
– Je kan zelf na 1 afspraak goed verder
– Er volgen vervolgafspraken bij mij
– Ik ‘gids’ je door naar de juiste hulpverlener, waarbij er vaak meerdere opties zijn

Wat anderen zeggen

Joris (39)
Joris (39). Dankjewel voor je luisterend oor. Ik kon zo makkelijk open tegen je zijn, dat is voor mij heel bijzonder. Ik heb je advies opgevolgd en ben in haar traject gestapt. Onwijs bedankt dat je me met haar in contact hebt gebracht.
Anke (41)
Ik vond het zo relaxed dat Rianne zowel coach als huisarts is. Ze gaf me direct een vertrouwd gevoel. Als je op zoek bent naar een arts die veel breder kijkt dan de standaard adviezen, dan ben je bij Rianne aan het juiste adres. Ze is een soort reisgids in het oerwoud van hulpverleners. Met 1 gesprek kon ik zelf weer goed verder.
Peter (45)
Het gesprek met Rianne was heel prettig. Ik voelde me snel op me gemak. Ze heeft goed geluisterd en kon echt meteen de kern benoemen. Dankjewel voor het ontspannen gesprek en voor alle inzichten. Ik ben begonnen met lichaamsgerichte traumatherapie en dit heeft direct al veel effect.

Veelgestelde vragen over deze cursus

Meestal binnen een paar dagen. Zie ‘agenda’

Ja, dit kan zeker. We bespreken samen in de eerste sessie wat voor jou prettig is.

Nee hoor, al pratende wordt jouw vraag en behoefte wel duidelijk.

Ja, dit is mogelijk. Stuur mij dan even een berichtje.

Nee, zeker niet. Dit is geen vervanging van een doktersbezoek. Er worden geen medische diagnoses gesteld en er vindt geen lichamelijk onderzoek plaats. Ook schrijf ik geen recepten voor. Het is meer een soort ‘gids’-sessie, om laagdrempelig met jou mee te denken.

Neem bij twijfel altijd even contact met me op via het contact-formulier. Geen vraag is te gek. Als huisarts heb ik van alles voorbij zien komen in mijn praktijk. Als toch blijkt dat ik niet de juiste persoon ben om je te helpen, dan laat ik je weten bij welke specialist, hulpverlener (of wie dan ook) je ‘moet’ zijn.

Stel alle vragen gerust via het contact-formulier.