Mindful Wandel Workshop

Samen met je collega's, team of wie dan ook...

Wandelen, mindfulness en nog zo veel meer...

Herken je dit?

Je bent graag buiten in beweging en je houdt van persoonlijke ontwikkeling. Mogelijk ben je al bekend met mindfulness en NLP of misschien is het voor jou nog vaag. 

Of

Je werkt hard en je bent altijd druk bezig voor alles en iedereen. Maar hoe gaat het met jezelf? Je merkt dat je altijd ‘aan’ staat en je vindt het lastig om ECHT te ontspannen. Wat zou het fijn zijn om wat minder in je hoofd te zitten.

Of

Sporten of wandelen maakt je gelukkig, maar toch houdt iets je tegen. Misschien ben je herstellende van een blessure of ben je bang weer last te krijgen van je rug? Of misschien iets heel anders?

Of

In een kleermakerszit elke dag een uur mediteren is het niet voor jou. Maar op een speelse, down-to earth manier bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling maakt jou WEL nieuwsgierig.

Of

Jij wilt gewoon lekker genieten van de wandeling en de omgeving. Ontspannen in beweging zijn, uit je hoofd komen en meer in het moment zijn.

Hoe fijn zou het zijn...

Als hier een laagdrempelige workshop voor is?!

Neem contact op voor de mogelijkheden voor jouw organisatie/team etc.  Tijdens deze workshop leer je in een ontspannen sfeer goed naar je lichaam luisteren, meer in het hier en nu te zijn en stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Samen in verbinding zijn, met aandacht voor jezelf. 

Even praktisch

“Beauty begins the moment you decide to be yourself”

Coco Chanel

Nog even voorstellen

Hey, ik ben Rianne Huurnink en ik ben iemand die graag in beweging is en anderen ook graag in beweging brengt. Letterlijk en figuurlijk: wandelen, fietsen, backpacken, Mindful Cycling cursussen op de racefiets en natuurlijk deze fijne Mindful Wandel Cursus.

Jaren geleden zag mijn leven er heel anders uit. 2018 was voor mij een heftig jaar waarin ik noodgedwongen stil ben gezet. Ik was in die tijd keihard aan het werk als huisarts en ook in de weekenden stond ik altijd ‘aan’. Onbewust was ik mezelf aan het pushen en stond ik nooit eens even stil. Totdat mijn lichaam ging protesteren. Overspannenheidsklachten en een langdurige knieblessure. Aanvankelijk vond ik dit vooral heel irritant! Maar wat wilde mijn lichaam mij eigenlijk vertellen?

Langzamerhand werd mij duidelijk dat er iets moest veranderen. Bewegen in de natuur, Mindfulness en NLP (persoonlijke ontwikkeling) zijn hierin voor mij heel belangrijk geweest. Wo, wat is er veel in beweging gekomen de laatste jaren. Zo volgde ik diverse coachopleidingen en ging ik de hele wereld over. Daarnaast liet ik de huisartspraktijk achter me en begon ik mijn eigen coachingspraktijk. Het belangrijkste verschil is dat ik dichterbij mijn gevoel sta en keuzes durf te maken die echt bij me passen. En dat gun ik ieder mens. Ga je met me mee op pad?

Wat anderen zeggen

Gonnie
Het was een heerlijke ongedwongen zondagochtendactiviteit. De cursus was een fijne balans tussen lekker buiten zijn en bewustwording.
Marije
Een cursus boordevol mooie oefeningen. Rianne is een fijne instructeur, die ook haar eigen ervaringen deelt en een duidelijke visie heeft waarom ze dit doet. Daarnaast geeft ze tussen de oefeningen door ook nog persoonlijke tips.

Veelgestelde vragen over deze cursus

10:00 uur: kennismaking
10:15 uur: stilte-wandeling of zintuigen-wandeling
10:30 uur: beter naar je lichaam luisteren + ademhalingsoefeningen
10:45 uur: diverse NLP en mindfulness oefeningen
11:30 uur: afsluiting en evt. samen afsluiten met een kopje thee.

Nee hoor. Alle oefeningen zijn luchtig en down-to-earth en je leert vooral jezelf en je lichaam beter kennen. Zelfs cursisten die hier van tevoren huiverig voor waren vonden de cursus niet te zweverig. Wel is het fijn als je met een open houding de cursus in gaat. Haal er vooral lekker uit wat voor jou helpend is.

Je hebt er in het dagelijks leven ook profijt van. Denk aan meer ontspanning, energie en beter naar je eigen grenzen luisteren. De manier waarop mensen in beweging zijn of sporten zegt vaak veel over hoe ze ook in het dagelijkse leven staan. Veel deelnemers zetten tijdens de cursus stappen qua persoonlijke ontwikkeling.

De cursus gaat altijd door, tenzij er sprake is van onveilige weersomstandigheden. Dit op aangeven van de instructeur. Verder is het belangrijk om voldoende warme kleding, regenkleding en water mee te nemen.

Rianne Huurnink. Naast Mindful Wandel cursussen geeft ze ook Mindful Cycling cursussen. Verder doet ze individuele coaching, werkte ze jaren als huisarts en heeft ze diverse opleidingen gedaan op het gebied van NLP en Mindfulness. Zie verder het stukje ‘Nog even voorstellen’.

Nee hoor. Ook als je geen goede conditie of een blessure hebt ben je welkom. Twijfel je over je blessure, neem dan even contact op via het contactformulier op deze pagina.

Je kan je direct aanmelden voor de eerstvolgende cursus via het contactformulier op deze pagina. Daarna krijg je een bevestiging per mail. Ook kan je via het formulier nog eventuele vragen stellen.

Aanmelden